sobota 1. prosince 2012

Moje tři filmový intra

Udělala jsem někde v létě o dovolený intra ke třem fimům a to Harry Potter, Barbar Conan a Dům u jezera. Můžete kouknout.


Barbar The Conan 2011




Legendární Barbar Conan je zpátky! Z kultovní komixové postavy se Conan vypracoval na ikonu stříbrného plátna, nové nadupané zpracování navíc uvidíme v kvalitním plnohodnotném 3D. Conanova touha po pomstě za smrt jeho rodičů se záhy změní v krutý boj za záchranu národů Hyborie před mocnými silami zla, ve kterém se bitvy s nelítostnými nepřáteli proplétají se souboji s odpornými monstry. Jedinou nadějí na vysvobození Hyborie ze spárů zla je Conan a jeho síla a odvaha.

Harry Potter a relikvie smrti - ERA AMENO




Přichází poslední dobrodružství ságy o Harry Potterovi. V tomto výpravném finále eskaluje bitva mezi dobrem a zlem do otevřené války čarodějného světa. Nikdy nebylo v sázce tolik jako teď. Nikdo už není v bezpečí. Je to ale Harry Potter, kdo možná bude muset podstoupit oběť největší, když se přiblíží rozhodující bitva s Lordem Voldemortem. Tady všechno končí 

Dům u jezera Music song Madonna Miles Away

Doktorka Kate Forster (Sandra Bullock) konečně našla lásku. Bohužel se jedná o vztah na dlouhou vzdálenost. Ona bydlí v centru Chicaga, on na předměstí u jezera. Ještě jedna maličkost: Její současností je rok 2006, zatímco pro něj trvá rok 2004. Keanu Reeves a Sandra Bullock opět spolu, poprvé od Nebezpečné rychlosti, v příběhu o lásce, která překoná i čas. Vše začíná okamžikem, kdy se Kate odstěhuje ze svého krásného domu u jezera a nechá vzkaz pro budoucího nájemníka, architekta Alexe Wylera (Keanu Reeves). Začnou si dopisovat a zjistí, že jsou stvořeni jeden pro druhého a také, že žijí každý v jiném čase. Je možné se za podobných okolností vůbec setkat? Co se stane, pokusí-li se o to? Okouzlující a cituplný Dům u jezera je film pro každý čas. 

0 komentářů:

Okomentovat

Krásný den všem

Ocenění blogu

Ocenění blogu