středa 20. června 2012

Práce, práce a práce ....


Vůbec poslední dobou nestíhám, předminulý víkend jsem měla pracovní školení psychologie, takže zase celá sobota nakopnutá. Do toho v práci dělám rubriku náhradního plnění, takže trochu bojuju s webovýma, do toho děkovné dopisy, tiskovky, z další firmy a ještě si mě potřebuje objednat třetí firma na práci na webu a grafice. Do toho se snažím vyřídit nějaký letní školení grafiky, abych měla splněno vzdělání podle jednoho zákonu v práci. Pak do toho dělám webovky Canisterapie, který jsou přidružený u nás k firmě. No nestíhám. Mrzí mě, že neobejdu všechny blogy, oblíbenou četbu stránek Vašich blogů. Musím se polepšit.
Práce a stres se teď začíná trochu projevovat na Vlastíčkovi, který je akorát nevrlý a zlý. Nemá rád spěch a nervy. Pak akorát je zlej a zase doma zvrací. Jinak minulý týden se nám opravdu vydařil být hodný. Skoro samé červené puntíčky dobrého chování v naší bodové tabulce. Jen jeden byl modrý a to je takový neutrál. Medikaci bereme pořád. Jinak jsme teď byli před týdnem u dětské psychiatričky. Nestohla jsem o tom ani napsat ještě na Vlastíčkův deníček ADHD na adrese www.mamsvujsvet.blogspot.com
Určitě tam přibudou nějaké fotky, máme jich mraky …. Jen to tam dát.

Kdo by se chtěl podívat na pracovní stránky Canisterapie může se kouknout na http://www.donas-canisterapie.estranky.cz/

Zatím materiály dávám podle toho jak mi příjdou emailem an firemní mejl a pracuji na tom průběžně. Určitě tam přibudou fotky a další povídání. Jinak nějaké videa máme na kanálu Youtube. Takže ty tam pak také naleznete.

2 komentářů:

Daja řekl(a)...

Zlato trošku zpomal ,jestli víš,že je hezky u vody?Daja

Vendy řekl(a)...

Popravdě, taky nemám ráda spěch a nervy a sice nezvracím, ale lítám na záchod. A to jsem takzvaně velká holka, na rozdíl od Vlastíčka...Jestli k tomu vedeš ještě jeden blog a fotíš a chodíš na kurzy a staráš se o malého a pracuješ pro canisterapii, tak toho máš ažaž...Myslím, že si můžeš dovolit kapku zvolnit. Nebo ne?

Okomentovat

Krásný den všem

Ocenění blogu

Ocenění blogu