středa 11. dubna 2012

Jak jsme prodávali na velikonočních trzích

Resort sociálních věcí KÚ LK v Liberci dnes již tradičně uspořádal v sídle Libereckého kraje v Liberci Velikonoční prodejní výstavu výrobků klientů zařízení sociálních služeb Libereckého kraje.
„Výstavy se zúčastňují zařízení sociálních služeb poskytující své služby na území Libereckého kraje, a to jak zřizovaná naším krajem, tak i obcemi či  nestátní neziskové organizace,“ uvedl radní pro sociální věci LK Pavel Petráček (ČSSD), který trhy v 10 hodin zahájil.
Stejně jako vloni vystavovalo a prodávalo krajských a neziskových zařízení a prodávající se nestačili otáčet. Zřejmě nejrychleji vyprodaná byla expozice Domova důchodců Sloup v Čechách, kde za hodinu byly pulty prázdné a ředitel Zdeněk Vlk dokončoval vlastnoručně upletenou  poslední – 14 pomlázku.
 „I letos přišlo podpořit naše klienty přes tisíc lidí, víc už se sem zřejmě ani nevejde,“ zhodnotil akci radní s tím, že poskytovatelé sociálních služeb se opět veřejnosti představí v prosinci na Vánočních trzích.
zdroj: Liberecký kraj

http://www.kraj-lbc.cz//id:153405

více fotek ke článečku v celém článku pod perexem, děkuji :-))
Jako každý rok se na libereckém kraji pořádali velikonoční trhy, kde své výrobky prodávali poskytovatelé sociálních služeb. Naše firma pro osobní asistenci handicapovaným a dětem s kombinovanými vadami, plus dětmi adhd a autismem, mohla zde také prodávat své výrobky. Naše firma vlastní odloučené pracoviště - chráněná dílna (sociální rehabilitace), kde se šijou různé polštářky, deky, cíchy, dekorační předměty atd. Ta prezentovala zde své velikonoční výrobky, ale také košíčky ručně pletené z papíru, atd.





























2 komentářů:

ilon řekl(a)...

Tedy Darinko - tohle je úžasná a záslužná věc. Fotečky jsou fantastický, je vidět, že tam bylo plno lidí.
Hezký den :-)

Amelie řekl(a)...

škoda že jsem tam nebyla...fňuk.

Okomentovat

Krásný den všem

Ocenění blogu

Ocenění blogu