středa 21. března 2012

Jak Vlastíček chodí už sám ven

Včera Vlastík byl i poprvé venku sám s klukama, už ho pamalu se snažím učit chodit ven za dětma. Já si i když by to bylo jen 15 minut, děsne odpočinu. A on s dětma venku je hodný, slušný zatím i poslouchá. Kluci ho vždy vrátěj domů ... Vlastíček začíná už sám venčit Agátku a i si umí zazvonit, ale pletou se mu zvonky, nebo se stává že dole u vchod čeká třeba 15 minut než někdo otevře. Docela to, ale půjde, na klíče je malej, on nemá sílu otevřít ten zámek. Jinak v tomhle je hodně už takový samostatný. Dokonce o víkendu vstal a udělal si sám snídani. Dokonce zavřel i lednici. Mně teda udělal snídani také, ale raději nechtějte vědět co mi udělal. Vzal malou paštičku pro psa a to mi napatlal na chleba, ale snahu jsem jako maminka ocenila. No do té chvíle, když jsem pak vstala a viděla tu šílenou zabordelařenou kuchyň, co on všechno vytahal ven. Ah jo ah jo  :-)))






Potřebuji až budu mít čas sem uploudnout fotografie a seřadit si je v pc, takže sem občas takhle přihodím nějaké pěkné starší fotečky ( které jste mohli zahlídnout i na starém blogu). Tohle je z minulého roka 2011 červen, ale měsíc fakt uplně nevím přesně. Vlastíček dělal blbiny na hřišti. Na ty blbiny ho užije :-)) Včera jsme zrovna už byli také na hřišti z míčem. Škoda, že jsem neudělala fotky. Budu muset koupit zase baterky do foťáku. Jinak tohle je všechno focené stejně převážně z mobilu, ale foťák má rychlejší snímání....


2 komentářů:

ilon řekl(a)...

Darinko - to je nádherná příhoda s tou snídaní !!! Vlastíček se určitě snažil - je to nádherné. Počkej ještě chvilku a bude pyšný na to, že ti bude dělat snídaně do postele :-)
Malý džentlmenek**)
Je dobře, že ho učíš samostatnosti, i když přiznávám, že když jsem v tomto věku pouštěla také děti ven, tak jsem stejně šílela strachy x)))
Dájo - měj hezký den :-)

Amelie řekl(a)...

Krásnej a šikovnej kluk. Paštika pro psa mě rozesmála.

Okomentovat

Krásný den všem

Ocenění blogu

Ocenění blogu