sobota 17. března 2012

Co dnes děláte, co budete dělat?

Co právě děláte a co jste dělali dnes za celý den? Já jsem si dala pěkně do těla, uklízela jsem celý byt, zametala, vytírala, prala jsem dvě pračky prádla, otírala prah, vyklidila pokojik malého od přebytečností, došla s odpadem, myla jsem toaletu atd. Pak jsem šla odpoledne s malým a naší rodinnou známou ven do parku a pěkně si povídali. Malej si hrál v parku a tak. pak jsme šli zase se psem, dělala jsem jídlo atd. Docela pohodový den. Jen mám zase hlavu plnou nějakým svým trápením. Právě koukám na krásný film od Juraje Jakubiska Báthory. Koukám na to v tomhle týdnu snad po druhé. Jsem tím filmem fascinovaná. Moc se mi libí, příběh i film. Ah jo. Posledí dobou se mi děsně lámají nehty, já už nevím proč. Dbám o ně všechno, ale někde zavadím třeba o mikču a už s emi ulomí. Mám své nehty, jenže takové ulomení mi bolí vždy. Dělali se mi i záděrky. Asi mi něco v tělůe chybí. Blbé je, že když se mi takhle lámou nehty nemá to cenu ani lakovat a to jsem měla vždy fakt tak krásné nehty. nevím co s tím. jo co ej ještě blbí nemůžu najít nové brýle. Chtěla jsem Vám je ukázat, ale nevím kde je mám ah jo. Jinak pořád nosím ty své s černým plastovým obroučkem. Zítra budu muset dělat do práce fotoprezenčku z jedné akce. Takže si na tom chci nechat záležet. Mám taky ještě práci s nějakýma papírama - administrací. A tech papírů je fakt šíleně hodně. Ah jo- Potřebovala bych vytřídit oblečení jak svoje tak, ale i malého. Něco teda už mám, ale po té zimě toho fakt po prckovi bude hodně. I dnes kamarádka říkala, že se Vlastíček fakt vytáhl. Budu mu muset koupit nějaký kalhoty a ponožky, mikiny i trika má, ale ty ponožky to je vůbec problém naší rodiny. Pračka nám žere ponožky, nechápu to.



3 komentářů:

ilon řekl(a)...

Darinko, koukám, že jsi se dala do jarního úklidu. To pak nehtíky trpí. také mám svoje, nemám gelovky, a také se mi lámou...
To je dobře, že jste si hezky užili včerejší den :-)

Džejn řekl(a)...

Já uklízím hrozně nerada, ale nadruhou stranu nesnáším nepořádek :D Nehty mě trápí, že je mám krátké protože si je stále koušu. :/ Hrozný zlozvyk. Ať najdeš ty brýle ;)

Michal Ernat řekl(a)...

Děkuji za komentář. Máš pěkný blog a zajímavé články. Díky.

Okomentovat

Krásný den všem

Ocenění blogu

Ocenění blogu